Curry de pois chiches et épinards

Curry de pois chiches et épinards

3.8 278 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 250 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g gingembres frais
  • 10 g de curcuma frais (optioneel)
  • 20 g d'huile végétale
  • 20 g de pâte de curry
  • 500 g d'eau
  • 200 g de lait de coco
  • 3 pincées de sel
  • 400 g d'épinards frais
  • ½ bouquet de coriandre fraîche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 702 mg
Eiwitten 21.3 g
Calorieën 1863.8 kJ / 444.8 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 12.8 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 46 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...