Curry de pois chiches et épinards
TM6

Curry de pois chiches et épinards

3.8 (256 beoordelingen)

Ingrediënten

La veille

  • 250 g de pois chiches blancs secs

Le jour même

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 20 g de gingembre frais
  • 10 g de curcuma frais (optioneel)
  • 20 g d'huile végétale
  • 20 g de pâte de curry
  • 500 g d'eau
  • 200 g de lait de coco
  • 3 pincées de sel
  • 400 g d'épinards frais
  • ½ bouquet de coriandre fraîche

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1863.8 kJ / 444.8 kcal
Eiwitten
21.3 g
Koolhydraten
46 g
Vetten
16.8 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
12.8 g
Natrium
702 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten