Apparaten en accessoires
Pesto d'épinards, pignons et feta
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
330 g
Ingrediënten
-
100 g de feta coupée en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail
-
100 g d'épinards frais
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
5.3 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
17.5 kJ /
4.2 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Les pestos
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Houmous
10min
Yaourt épicé aux pistaches et petits pains plats
13u. 20min
Houmous de betterave
13u. 35min
Pesto petits pois et ricotta
10min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Breakfast bowl au thé matcha
15min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Houmous feta et roquette
10min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Pesto classique au basilic
10min
Pesto au basilic
10min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min