Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, émincé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- 800 g de panais, en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1977 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Soupe brocoli-gorgonzola
40min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe de carotte, miso et amande
35 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté carotte-panais
35 Min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Velouté d'aubergine
45min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min