Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, émincé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- 800 g de panais, en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1977 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 Min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 Min
Velouté de carottes
30 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté carotte-panais
35 Min
Soupe de panais au pain d'épices
35 Min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55 Min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1hod. 50min
Steaks, purée de panais et carottes, oignons caramélisés et lamelles de panais croustillantes
1 Std.
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min