Compatibele versies
Menu: Cuscuz com alperce, avelã, queijo feta e legumes; Creme de quark Stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz e mistura de legumes
- 150 g avelã
- 150 g alperce seco
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 20 g alho
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 200 g cuscuz
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 600 g água
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm)
- 200 g curgete cortada em rodelas (7-10 mm)
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços pequenos
- 150 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- 100 g ervilhas congeladas
Creme de quark Stracciatella e finalização
- 100 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 250 g queijo quark
- 50 g cereais de chocolate
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- Salsa picada p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1155 mg
Alternatieve recepten
Piza de batata-doce
1hod. 20min
Gaspacho de beterraba
50min
Menu: Caril thai vegan, arroz jasmine e sorbet de manga e coco vegan
1 Std.
Quiche de beterraba e brócolos
40 Min
Manteiga vegan
2 Std.
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1 Std.
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
30 Min
Coulis de fruta
10min
Queijo de amêndoa
6 Std. 15 Min
Saltear 400 g de beringela
35 Min
Tagliatelle de cenouras e curgetes
35 Min
Couve-flor gratinada
50min