Compatibele versies
Menu: Cuscuz com alperce, avelã, queijo feta e legumes; Creme de quark Stracciatella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz e mistura de legumes
- 150 g avelã
- 150 g alperce seco
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 20 g alho
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 200 g cuscuz
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 600 g água
- 200 g cenoura cortada em rodelas (5 mm)
- 200 g curgete cortada em rodelas (7-10 mm)
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços pequenos
- 150 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- 100 g ervilhas congeladas
Creme de quark Stracciatella e finalização
- 100 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 250 g queijo quark
- 50 g cereais de chocolate
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g queijo feta cortado em cubos pequenos (5 mm)
- Salsa picada p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1155 mg
Alternatieve recepten
Mini caracóis de canela
1h 30 min
Arrepiados de Almoster
1 godz. 20 min
Pão pita
1h 10 min
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10 min
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1h 10 min
Bolo de Natal
1h 15 min
Miminhos de limão em cama de aveia integral
40 min
Conjunto para café
Geen beoordelingen
Tarte Tatin de pera
1h 30 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Trufa de chocolate
2h 40min
Coroa Challah de Páscoa com sésamo e ovos coloridos
Geen beoordelingen