Compatibele versies
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 200 g tomate-cereja
- 30 g pinhão cru, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 120 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1 ¼ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g água
- 320 g massa seca (penne, fusilli, etc.)
-
200
g queijo mozarela cortado em cubos (1-2 cm aprox.)
of 200 g queijo burrata cortado em fatias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canja de noodles
40 min
Sopa fria de caril vermelho
10 min
Gratinado de legumes e queijo
45 min
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
Salada de massa de verão
30 min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Legumes com arroz vietnamita
40 min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 min
Esparguete à carbonara
30 min
Bulgur com frango e espargos
35 min
Salada de arroz com atum
35 min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min