Compatibele versies
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 200 g tomate-cereja
- 30 g pinhão cru, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 dente de alho
- 80 g folhas de manjericão
- 120 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1 ¼ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g água
- 320 g massa seca (penne, fusilli, etc.)
-
200
g queijo mozarela cortado em cubos (1-2 cm aprox.)
of 200 g queijo burrata cortado em fatias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1473.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h
Cogumelos recheados
40min
Salada de massa de verão
30min
Pimentos recheados
20 min
Salmão thai com puré de edamame
1h 20 min
Caril de frango e espargos thai
1h 15 min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura
55min