Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 15 g gengibre
- 2 c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de açafrão
- 550 g abóbora cortada em pedaços
- 150 g batata-doce cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 30 g quinoa lavada
- Iogurte grego natural q.b. p/ servir
- Cebolinho picado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 426.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Fusilli com frango no forno
35min
Creme light de brócolos e curgete
35min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Sopa de ovo
40min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
One pot de frango com paprika
45min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min