Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batata-doce e beterraba fritas
- 70 g batata-doce cortada em rodelas finas
- 70 g beterraba cortada em rodelas finas
- Azeite q.b. p/ temperar
- Sal marinho q.b. p/ temperar
Sopa
- 30 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g couve-flor, só os floretes
- 240 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 c. chá de sal
- 600 g caldo de legumes líquido (ver dica)
- 1 pitada de pimenta branca
- 2 c. sopa de mistura de sementes p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de couve-flor e manjericão
45 min
Sopa de ervilhas com hortelã
20 min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 min
Creme de grão e couve-flor assados
35 min
Sopa de abóbora e hortelã
40 min
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10 min
Creme de couve-flor com floretes assados
45 min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 min
Creme de ervilhas e hortelã
35 min
Sopa de brócolos com croutons
1h
Creme de abóbora e hortelã
40 min
Sopa de alho-francês com croutons
55 min