Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g curgete cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 160 g chuchu cortado em pedaços
- 300 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ caldo de legumes
- 200 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos
- 1 c. chá de gengibre ralado
- 1 c. chá de curcuma em pó
- 1 pitada de pimenta
- 1 dente de alho
- 125 g queijo burrata de búfala
- Sementes de abóbora q.b. p/ guarnecer
- Azeite q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1444 kJ / 345.1 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 2179.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de curgete com cebolinho
40 Min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min
Creme light de brócolos e curgete
35 min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Sopa de brócolos
15 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 min
Sopa cremosa de ervilhas
40 Min
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40 Min
Creme de chuchu e funcho
40 Min