Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (aprox 3 cm)
-
40
g de aceite de coco
of 40 g de aceite de oliva - 80 g de tomate concentrado
- 1 chile rojo fresco sin pedúnculo ni semillas
-
1
cucharada de pasta de curry rojo
of 1 cucharada de curry en polvo - 400 g de champiñones en cuartos o en mitades
- 400 g de leche de coco (1 lata)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de espinacas baby frescas
- cilantro fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2010.5 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 890.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vegano de berenjenas
50min
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45 dk
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Curry indio de verduras
50min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Khao poon (Sopa picante con fideos de arroz, pollo y verduras) - Laos
2sa
Curry verde thai vegetariano
35min
Pollo al curry de coco con arroz
45 dk
Coliflor tika masala
30 dk
Arroz basmati con curry de garbanzos y pan indio (Cocción de arroz)
1h
Curry tailandés de pollo
40min
Curry de garbanzos y verduras
25min