Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 40 g de aceite de oliva
- 450 g de berenjena en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de alcaparras
- 150 g de salsa de tomate
- 8 - 10 hojas de albahaca fresca
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre
- 80 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Coliflor tika masala
30 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Curry vegano de berenjenas
50 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Curry de batatas y brócoli
20 Min