Apparaten en accessoires
Espelta
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 40min
5 doses
Ingrediënten
-
espelta200 - 400 g
-
azeite10 - 20 g
-
sal½ - 1 c. chá de
-
água mais q.b. p/ demolhar400 - 800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
730 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1234 kJ /
295 kcal
Vetten
5 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Arroz e outros grãos
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Molho de tomate e manjericão
25min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3u. 25min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3u. 10min
Baguetes de espelta com massa-mãe
7u. 35min
Húmus de curgete
15min
Caril de lentilhas
1u. 30min
Húmus
10min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1u. 50min
Mocktail de chá verde, maçã e hortelã
8u.
Piza de inverno
8u.
Pesto de rúcula e noz
5min
"Tofu" de lentilhas vermelhas
8u. 30min