Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 125 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 gema de ovo
- 30 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g chalota cortada em quartos
- 100 g acelgas, só o talo cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g acelgas, só as folhas cortadas em pedaços
-
300
g ervilhas frescas
of 300 g ervilhas descongeladas - 250 g feijão-verde cortado em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g leite
- 100 g agrião, só as folhas
- 4 ovos
- 250 g queijo ricota esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3 Std. 25 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Empadão de legumes
1 Std.
Tarte grega
40 Min
Gelado de abacate, menta e chocolate
8 Std.
Massa fria com pesto de favas
35 Min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30min
Pudim de carne e arroz integral
1u. 30min
Crepes de frango e molho de espargos
45 Min
Tarte de polenta e curgete
50 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Crocante mediterrânico
50 min