Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 125 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 gema de ovo
- 30 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g chalota cortada em quartos
- 100 g acelgas, só o talo cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g acelgas, só as folhas cortadas em pedaços
-
300
g ervilhas frescas
of 300 g ervilhas descongeladas - 250 g feijão-verde cortado em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g leite
- 100 g agrião, só as folhas
- 4 ovos
- 250 g queijo ricota esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de tomate
1 godz.
Pataniscas de espinafres com tahini
25min
Quiche de espinafres com alho-francês
1 godz. 10 min
Gaspacho
10 min
Bolachas de alecrim e queijo
50 min
Croquetes de couve-flor
30min
Quiche de couve-flor
1 godz.
Gaspacho
30min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1 godz. 15 min
Quiche de três tomates
1u. 5min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1u. 5min
Quiche de espinafres e bacon
1h 20min