Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cebola roxa
- 20 g manteiga
- 50 g açúcar amarelo
-
20
g vinagre balsâmico
of 20 g vinagre de vinho tinto - 1 - 2 pitadas de sal
- 1 dente de alho
- 25 g azeite
- 500 g beterraba crua s/ casca cortada em pedaços
- 350 - 400 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 - 2 pitadas de tomilho seco
-
4
fatias de baguete
of 4 fatias de pão - 60 - 80 g queijo azul cortado em pedaços
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 1 c. sopa de noz picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 388.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Missoshiru
Brak ocen
Pérolas de uva com champanhe
Brak ocen
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Brak ocen
Sopa de Queijo
Brak ocen
Compota de malagueta
35 min
Sopa de cogumelos húngara
30min
Sopa de grão-de-bico com mexilhão picante
30min
Guisado de legumes nutritivo
40min
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 min