Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palitos
-
100
g queijo Gruyère cortado em pedaços
of 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços - 10 g salsa
- 600 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco (4 g aprox.) - 200 g farinha de espelta, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g azeite
- 1 gema de ovo
- 1 c. sopa cheia de sementes de cominhos
- ½ c. chá de sal
Pesto
- 150 g azeite
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
-
50
g rama de cenoura picada (3-4 cm aprox.)
of 30 g folhas de salsa cortadas em pedaços -
25
g estragão, só as folhas (opcional)
of 1 c. chá de estragão seco - 2 dentes de alho
- 80 g amêndoa c/ pele
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1041.8 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 136.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorvete de pera rocha
8 Std.
Burrito Sushi - TM6
45min
Dip de queijo vegan
40min
Quiche de beterraba e brócolos
40min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Keine Bewertungen
Menu para 6: Creme de cenoura e caril & gambas com arroz de açafrão
50min
Bucatini de beterraba e feta
25min
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40min
Salada de pepino tailandesa - TM6
15min
Risoto de espargos e açafrão
35min
Risoto de cogumelos Porcini
35min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35min