Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

2.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 25min
800 g

Ingrediënten

  • quinoa
    100 g
  • água
    200 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    10 g
  • batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    10 g fermento de padeiro seco, (1 saqueta)
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • fécula de batata
    100 g
  • farinha s/ glúten
    100 g
  • farinha de trigo sarraceno
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 4 g
Calorieën 1061 kJ / 254 kcal
Vetten 2 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...