Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1ωρ.
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35min
Espargos e batata com molho holandês
50 λεπτ.
Folhados de endívias com vinagre balsâmico
1h 5min
Tarte de polenta e curgete
50 λεπτ.
Pasta de caril verde
25 λεπτ.
Tagine de legumes com ras el hanout
40 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1 godz. 45 min
Focaccia com azeitona e alecrim
72u.
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3 Std.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1ωρ. 20 λεπτ.