Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccias
2 godz.
Focaccia com azeitona e alecrim
72u.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Gnocchi recheados
1h 20min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 godz. 30 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Moussaka vegan
1h 20min
Tarte tatin de tomate
1 godz. 10 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Soufflé de espinafres e espargos
1 godz. 30 min
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30min
Fajitas de tofu e vegetais
25min