Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Risoto de beterraba
30min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Panquecas de grão
20 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 Min
Tagliatelle com molho de pimento assado e acelgas
55 min
Técnica Pappardelle
30min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min