Compatibele versies
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peito de pato c/ pele (300-400 g aprox.) (ver dica)
- ½ c. chá de mistura de especiarias (canela, cravo-da-índia, pimenta preta, cayenne e gengibre)
- 3 pitadas de sal
- 1 c. chá de mel
- 2100 g água
- 50 g vinho tinto
- 50 g geleia de mirtilo
- 1 c. sopa de açúcar
- 20 g vinagre balsâmico
- 300 g salada mista de folhas baby
- 100 g croutons
- 50 g queijo parmesão cortado em fatias finas
- 40 g caju torrado s/ sal
- 50 g frutos vermelhos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 546 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi temaki
1 Std. 40 Min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30 min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13h 20min
Risoto de legumes assados e linguado
30 min
Pimentos recheados
20 min
Sopa Pho com sobras de frango
2h
Pão recheado com ovo e tomate seco
1 godz. 30 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 godz. 20 min
Enrolados de espargos com ovo
1 godz. 30 min
Creme de tamboril e camarão
1 godz.
Arroz negro com lulas e camarão
1 Std. 40 Min
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9 godz.