Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de Frutas Vermelhas
Geen beoordelingen
Polvo confitado em cestas de parmesão
5小时 50 分钟
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 godz. 10 min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10 min
Fumet de camarão
15p
Sopa de cebola
1h 10 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1h 20 min
Salmão com funcho e salada de maçã
1h 20 min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min