Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza com base crocante de couve-flor e grão-de-bico
1 Std. 10 Min
Puré de favas com entrecosto na Bimby Friend
8 godz.
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Leite de coco
30 min
Chili com carne
40 min
Fumet de camarão
15 min
Molho de iogurte
5min
Endívias no forno com laranja
40 min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 godz. 10 min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35 min
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55 min
Recheio de porco lento
5h 30min