Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Brunch espanhol
1h 15 min
Pickles de cogumelos
6h 30min
Fajitas de bacalhau com pasta de grão-de-bico
Brak ocen
Leite de coco
30min
Porco asiático com legumes
1h 20 min
Empada de galinha
2 Std.
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Molho pesto de manjericão
10min
Caldo de legumes
45 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Bisque de camarão com crostini
1h