Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (optioneel)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3h
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1h
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1h 30min
Filé de peru recheado com damascos
2h 25min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40min
Frango em vinho tinto
6 godz.
Bife Wellington
50min
Rabo de boi
16 Std.
Salada com queijo de cabra e molho de caju torrado
25min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3h 30min