Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (optioneel)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 Min
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Geen beoordelingen
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35min
Trutas com molho holandês
40 Min
Pescada com salada de beterraba e rúcula
1 Std. 35 Min
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Risoto
30min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5 godz. 50 min
Bife com manteiga de ervas
2 Std. 15 Min
Sopa fria de pepino
4h
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2h 45min