Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão de hambúrguer
- 600 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 100 g leite gordo
- 30 g açúcar refinado
- 500 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 80 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 pitadas de sal
Hambúrgueres de beterraba
- 70 g cenoura cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 260 g grão-de-bico cozido escorrido
- 80 g farinha de trigo sarraceno
- 370 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 10 g azeite
- 20 g sementes de abóbora
- 30 g sementes de linhaça
- 1 c. sopa cheia de cominhos em pó
- 3 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 1 ovo batido
- 2 c. sopa de sementes de sésamo
Molho de iogurte
- ½ dente de alho
- 1 c. sopa de pasta de sésamo (tahini)
- 3 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 250 g iogurte natural
- 12 folhas de alface
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1549.7 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 475.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2 godz. 50 min
Pastéis de soja
20 Min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40 dk
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20 Min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 Std. 30 Min
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1sa
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Hambúrgueres de feijão-preto
40 dk
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min