Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Azeite aromático
- 1 dente de alho
- 15 g manjericão, só as folhas
- 10 g manjerona, só as folhas
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 lima, só a raspa
- 150 g azeite
Massa
- 240 g água
- 10 g açúcar amarelo
- 40 g azeite
- 15 g aguardente
-
15
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 10 g sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 2 queijos burrata
- 50 g rúcula
- 1 fio de vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 8766 kJ / 2097 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 192 g
- Vetten
- 123 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigela Benedict
50 min
Bebida quente de avelã
15p
Piza arco-íris vegetariana
1 Std. 40 Min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20p
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
2 Std.
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3sa 40 dk
Piza de salmão fumado e agrião
1h 30min
Piza de frango low carb
1h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Mistura chai e chai latte
15p