Pão duplo de centeio e espelta
TM6 TM5

Pão duplo de centeio e espelta

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Massa-mãe de centeio

  • 330 g água
  • 15 g isco (massa-mãe de centeio)
  • 255 g farinha de centeio tipo 130

Massa demolhada a quente

  • 170 g centeio em grão
  • 255 g água

Massa principal

  • Azeite q.b. p/ untar
  • 85 g água fria, mais q.b. p/ vapor
  • 15 g fermento de padeiro fresco
  • 255 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
  • 170 g farinha de espelta tipo 630
  • 2 c. chá de sal

Voeding
per 1 Receita completa
Calorieën
12102 kJ / 2990 kcal
Eiwitten
86 g
Koolhydraten
571 g
Vetten
12 g
Vezels
70.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten