Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 170 g centeio em grão
- 255 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 85 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 255 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 170 g farinha de espelta tipo 630
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 571 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 70.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23sa 40 dk
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão rústico
2 Std.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pães de girassol e linhaça
20u. 10min