Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g curgete
- 2 ½ c. chá de sal
- 20 g cebolo (spring onion) apenas a parte verde, cortado em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g hortelã, só as folhas
- 10 g aneto, cortado em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g manjericão, só as folhas
- 200 g iogurte grego
- 20 g mel
- 2 c. chá de cominhos
- 4 pitadas de flocos de malagueta seca
- 2 pitadas de pimenta
- 2 limas, raspa e sumo
- 200 g queijo feta, esfarelado
- 2 ovos
- 80 g farinha
- 3 c. sopa de azeite
- 2 c. sopa de coentros picados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1773.3 kJ / 423.8 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1985.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pá de porco com puré de batata-doce, legumes e chutney de maçã e alperce
2h
Salada mista com chucrute - TM6
15 min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Biscoito amanteigado com pistache e cranberry
2u. 30min
Picadinho
40min
Bolachas dominó
2óra 20p
Carne de vaca picante com pera
50min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40min
Triffle de maçã, mascarpone e caramelo
4h
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min