Ravioli abertos com abóbora e cogumelos

Ravioli abertos com abóbora e cogumelos

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 15min
4 doses

Ingrediënten

Massa fresca
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    200 g
  • ovos
    2
  • azeite mais q.b. p/ regar
    60 g
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • água mais q.b. p/ cozer
    300 g
  • abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
    500 g
  • alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    30 g
  • azeite
    60 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 - 3 pitadas de
  • noz-moscada
    1 - 2 pitadas de
  • dentes de alho
    2
  • cogumelos Paris cortados em metades
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 2028 kJ / 484.8 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 50.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...