Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fresca
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 300 g água, mais q.b. p/ cozer
- 500 g abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 30 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 60 g azeite
- 2 - 3 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Paris cortados em metades
- 1 pitada de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Goulash de lentilhas e cogumelos
45min
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Cozer 200-500 g de pastinaca
Geen beoordelingen
Quiche de húmus com tomate
30min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Dumplings de matcha
45min
Pasta de amêndoa
5min
Molho pesto
5min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min