Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gambones crudos enteros
- 300 g de almejas frescas
- agua (para cubrir las almejas)
- 2 cucharaditas de sal
- 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 350 g de anillas de calamar
- 400 g de contramuslos de pollo sin piel ni hueso en trozos pequeños
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 12 mejillones frescos limpios
- 60 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de colorante alimentario
- 500 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2443 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Carne ó caldeiro
1 godz.
Fideuá con mejillones
50 Min
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40min
Ceviche de boquerones
1 godz.
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 godz. 10 min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30 min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40min
Paella mixta rústica
1 godz.
Paella de marisco
50 Min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min