Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gambones crudos enteros
- 300 g de almejas frescas
- agua (para cubrir las almejas)
- 2 cucharaditas de sal
- 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 350 g de anillas de calamar
- 400 g de contramuslos de pollo sin piel ni hueso en trozos pequeños
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 12 mejillones frescos limpios
- 60 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de colorante alimentario
- 500 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2443 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3 Std. 15 Min
Sopa de pescado
55 min
Sopa de mariscos
1 Std. 30 Min
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (HESTAN CUE)
50 min
Paella
1h 10 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10 min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Paella mixta rústica
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25 min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 min
Paella de marisco
50 min