Espaguetis y albóndigas con salsa de tomate

Espaguetis y albóndigas con salsa de tomate

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

Albóndigas
  • 40 g de pan en trozos
  • 80 g de leche
  • 6 - 12 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1 diente de ajo (optioneel)
  • 400 g de carne picada de ternera
  • 2 huevos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • aceite de oliva para engrasar
Salsa de tomate
  • 1 diente de ajo
  • 50 - 80 g de cebolla
  • 20 g de aceite de oliva
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Cocción de espaguetis
  • 1200 g de agua
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 300 g de espaguetis partidos por la mitad (aprox. 8 minutos de cocción)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1441 mg
Eiwitten 36 g
Calorieën 2668 kJ / 637 kcal
Vetten 24 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...