Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates maduros pelados, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 4 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina
- 500 g de callos cocidos
- 650 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco o seco
- 1 ramita de romero fresco o seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 morcilla de cebolla en 2 trozos
- 2 chorizos en 4 trozos
- 100 g de jamón serrano en dados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2348.7 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 42.9 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Callos con garbanzos
45 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2 godz. 10 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Garbanzos con oreja
1h 15min
Callos a la asturiana
1h 20min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.