Callos a la madrileña

Callos a la madrileña

4.4 59 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 tomates maduros pelados, en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 guindilla seca (sin pedúnculo ni semillas)
  • 4 granos de pimienta negra
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 30 g de harina
  • 500 g de callos cocidos
  • 650 g de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 ramita de tomillo fresco o seco
  • 1 ramita de romero fresco o seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 morcilla de cebolla en 2 trozos
  • 2 chorizos en 4 trozos
  • 100 g de jamón serrano en dados

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 33.6 g
Calorieën 2348.7 kJ / 561.8 kcal
Vetten 42.9 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 10.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...