Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 5 - 6 dientes de ajo pelados
- 200 g de zanahoria en rodajas de 2 cm
- 4 ñoras sin semillas ni tallo
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 2 cucharadas de tomate frito estilo casero
- 1 clavo entero
- 2 hojas de laurel secas
- 1 pellizco de canela molida
- 10 granos de pimienta negra
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
-
400
g de vino oloroso
of 400 g de vino manzanilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 554.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8h 45min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16hod.
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2h 35min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17óra