Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 57.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Arroz con atún
25min
Garbanzos con chistorra
40min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Judías carillas con chorizo y setas (Cocción lenta)
15u.
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Macarrones carbonara con cerveza
20min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min