
Apparaten en accessoires
Arroz cremoso de cordero al ajillo
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 raciones
Ingrediënten
-
de dientes de ajo35 - 40 g
-
de aceite de oliva40 g
-
de falda de cordero en trozos de 4-5 cm500 g
-
pastilla de caldo de carne1
-
de perejil seco1 cucharadita
-
de colorante amarillo¼ de cucharadita
-
de vino blanco100 g
-
de arroz de grano redondo300 g
-
de calabacín en trozos de 2-4 cm200 - 250 g
-
de agua850 g
Voeding per 1 ración
Calorieën
405 kcal /
1696 kJ
Eiwitten
14.9 g
Vetten
20.6 g
Koolhydraten
40.4 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
7.7 g
Natrium
57.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje