
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kcal / 2141 kJ
- Eiwitten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au lait
20min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe complète végétarienne
30min
Minestrone
45min
Minestrone de légumes verts
1u.
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe au pistou
1u. 25min
Soupe de haricots blancs
20min
Velouté de potiron et crevette
35min
Soupe danoise aux pois cassés
1u.