
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Velouté de légumes
35 Min
Soupe rustique
12 Std.
Soupe de haricots blancs
20 min
Minestrone
45 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Soupe au pistou
1 godz. 25 min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Minestrone de légumes verts
1h