
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie, (ong. 20 g), enkel de blaadjes
- 200 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 120 g risotto rijst
- 300 g vers jonge spinazie
- 4 el olijfolie
- 1 tl sambal oelek
- 400 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5L)
- 1 zakje saffraan
- 450 g rauwe gepelde reuzengarnalen
- 4 el geroosterde gezouten pinda's, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1608 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Viskoekjes met een lekker slaatje
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Vislasagne met courgette
1u.
Worst met erwtenrisotto
30min
Pikante kalkoensatés
1u.
Courgetteomelet
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Vijgen in rode wijn met kaneelsabayon
50min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
1u.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
45min