Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos a baja temperatura
- 2000 g de agua
- 2 - 6 huevos
Salsa holandesa
- 150 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 30 g de zumo de limón
- 6 yemas de huevo
- 1 cucharadita de estragón seco
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
Montaje
- 6 rebanadas de pan de brioche tostadas
- 1 - 2 aguacate en láminas
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1239.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos picantes en salsa de leche de coco y tomate
35 min
Ceviche de bacalao
20 min
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1h 10 min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1h 30min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Huevos Benedict
30 min
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tacos de pato con mole de mango
1 godz. 20 min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30 min