Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (optioneel)
- 150 g de atún en aceite de oliva (escurrido)
- 2 cucharadas de mayonesa
- 1 cebolleta recta en rodajas finas
- ½ - 1 cucharadita de salsa sriracha (al gusto de picante)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite
Montaje
- 3 láminas de alga nori de aprox. 20x20 cm
- 100 g de salsa de soja
- Voeding
- per 24 unidades
- Calorieën
- 4449 kJ / 1064.4 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 137.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 6667 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bol de atún, aguacate y salsa wasabi
45 min
California roll - Japón
1h
Gunkan-maki de salmón
1h
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9 godz.
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 Min
Temaki sushi
1h
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1h 15min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
Magret de pato con castañas
45 min
Maki sushi
1h
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min