Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de vinagre de arroz
- 10 g de azúcar
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm (optioneel)
- 150 g de atún en aceite de oliva (escurrido)
- 2 cucharadas de mayonesa
- 1 cebolleta recta en rodajas finas
- ½ - 1 cucharadita de salsa sriracha (al gusto de picante)
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de aceite
Montaje
- 3 láminas de alga nori de aprox. 20x20 cm
- 100 g de salsa de soja
- Voeding
- per 24 unidades
- Calorieën
- 4449 kJ / 1064.4 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 137.4 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 6667 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bol de salmón y mango
40min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30min
Poke bol hawaiano
45 Min
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1h 30min
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1h
Nigiri sushi
1h
Maki sushi
1h
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1h
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
California roll - Japón
1h