Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de jengibre fresco en láminas (5-10 g)
- 40 g de zumo de lima
- 50 g de salsa de soja
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomo de atún rojo en dados de 1 cm
- 300 g de quinoa en grano aclarada y escurrida
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de edamame (solo los granos)
- 1 - 2 zanahorias en tiras finas de 3 mm (ver sugerencia)
- 100 g de lombarda en juliana
- 4 rabanitos en rodajas muy finas
- ½ cucharadita de semillas de sésamo negro
- 4 ramitas de cilantro fresco picadas
- 1 lima en octavos
- 1 cebolleta recta cortada en rodajas muy finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 1218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa cocida (Cocción de arroz)
30min
Salmón al vapor con glaseado de soja y jengibre dulce
30min
Curry de langostinos con arroz basmati
30min
Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)
1h 20min
Poke de quinoa y seitán
1 godz.
Curry vegano de berenjenas
50min
Salmón con costra de almendras y hierbas
45min
Fajitas veganas con tofu
25min
Poke de quinoa con salmón
45min
Salmón con calabacín y quinoa
30min
Pollo al jengibre y al sésamo con espaguetis de calabacín
50min
Brochetas de pez espada al teriyaki con arroz al curry
1 godz.