Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)

Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)

4.8 58 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 raciones

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de mostaza de grano entero
  • 10 g de mostaza de Dijon
  • 30 g de miel
  • 20 g salsa de soja
  • 2 ½ cucharadas de aceite de oliva
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
  • 2000 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en 1 ó 2 piezas
  • 1 - 2 manojos de espárragos verdes (sin la parte dura)
  • 200 g de leche
  • 1 patata pelada en trozos
  • 500 g de chirivía en trozos
  • 1 chalota
  • 1 pellizco de curry en polvo
  • 1 pellizco de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 raciones

Natrium 3948 mg
Eiwitten 427.7 g
Calorieën 18886.1 kJ / 4518.2 kcal
Vetten 253.4 g
Vezels 29.8 g
Verzadigd vet 47.6 g
Koolhydraten 131.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...