
Apparaten en accessoires
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 raciones
Ingrediënten
-
de espárragos verdes1 manojo
-
de trucha fresca limpia (aprox. 500 g) salpimentados4 filetes
-
de agua200 g
-
de jengibre fresco pelado (2 cm)1 trozo
-
de mantequilla en trozos50 g
-
de sal1 pellizco
-
de zumo de limón1 chorrito
-
de pimienta molida1 pellizco
Voeding per 1 ración
Calorieën
256 kcal /
1069.8 kJ
Eiwitten
25.4 g
Vetten
16.6 g
Koolhydraten
1.2 g
Vezels
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje