Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1580 g de agua
- 100 g de vinagre
- 60 g de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 500 g de espárragos blancos
- 500 g de espárragos verdes sin la parte leñosa, en trozos de 4 cm
- 50 g de piñones crudos
- 500 g de fresas en mitades o en cuartos
- 50 - 100 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 919 kJ / 219.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol de arroz basmati integral, atún y aguacate
50 min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15 Min
Ensalada cremosa de gambas con mango y pepino
35min
Tomates rellenos con guacamole de huevo duro y atún
20 Min
Ensalada de arroz integral con pera, jamón y parmesano con vinagreta de frutos secos
55min
Ensalada de quinoa con espárragos blancos y ventresca de atún
30min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15 Min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 Min
Ensalada rápida de brócoli
5min
Endibias con jamón serrano y pisto
30min
Ensalada de quinoa roja
45 Min
Ensalada de canónigos con salmón
10 Min