Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di prosciutto crudo a pezzi
- 120 g di mortadella a pezzi
- 150 g di carne trita di manzo scelta
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1000 g di acqua
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Sugo
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di acqua
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 250 g di mozzarella, ben scolata e a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Polpettone veloce
55 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Parmigiana di patate
2h
Pasta patate e speck
40min