Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La nage
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de baies roses
- 200 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 200 g de bulbe de fenouil, détaillé en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 30 g de vin blanc sec
- 700 g de fumet de poisson maison
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les médaillons de plie
- 8 filets de plie sans peau
- 4 tranches de coppa, coupées en deux
- 1000 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bar au beurre de groseilles
55 min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Pressé de raie
14 godz.
Mijoté de lotte aux épices
50min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2 godz.
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Tartare de bar
10 min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15 min
Bouillabaisse
1h 15min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Filet de dorade grise à la normande
1h