Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La nage
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de baies roses
- 200 g de carottes, coupées en fines rondelles
- 200 g de bulbe de fenouil, détaillé en dés
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 30 g de vin blanc sec
- 700 g de fumet de poisson maison
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les médaillons de plie
- 8 filets de plie sans peau
- 4 tranches de coppa, coupées en deux
- 1000 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2 Std.
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min
Marmite du pêcheur
50 min
Filets de rouget sauce safranée
45min