Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła
- 10 g oliwy z oliwek
- 320 g ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania (patrz wskazówka)
- 60 g białego wina, wytrawnego
- 820 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego lub mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego lub drobiowego (na 0,5 l) - ½ - 1 łyżeczka soli, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 dk
Risotto z boczkiem i cukinią
40 dk
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35 dk
Risotto z parmezanem
40 dk
Risotto po mediolańsku
30 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 dk
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 Min
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min
Risotto szparagowe
20 Min
Risotto z kurkami
35 dk