Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 800 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego, pokruszone - 600 g różyczek kalafiora
- 300 g fenkułu, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta nitek szafranu
- 25 g masła
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 459.9 kJ / 109.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa krem z resztek warzyw
50min
Dwukolorowa zupa-krem z białych i zielonych warzyw
55min
Zupa krem z fioletowych warzyw
45min
Zupa krem z roszponki z brokułami i sosem z czarnych oliwek
45min
Zupa z białych warzyw
45min
Zupa krem z buraków i szaszłyki warzywne z tofu na parze
1h
Zupa krem z zielonych szparagów i szpinaku z pikantnymi orzeszkami piniowymi
1h 10min
Krem z kalafiora z czarną soczewicą
1h 50min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Surowy krem z brokułów i orzechów nerkowca (dieta raw)
45min
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
45min
Zupa krem z zielonych szparagów
30min