Zupa krem z resztek warzyw

Zupa krem z resztek warzyw

4.6 783 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porcje

Ingrediënten

  • 100 g białego chleba tostowego, w kromkach czerstwego, pokrojonego w 1,5 cm kostkę
  • 30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 700 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 500 g wody
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porcje

Natrium 4355.5 mg
Eiwitten 29.7 g
Calorieën 3382.3 kJ / 808.4 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 26 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 118.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...