Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g białych szparagów
- 20 - 25 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 15 g masła
- 350 - 400 g wody
-
½
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 70 - 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 płaska łyżeczka cukru
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 629.6 kJ / 150.5 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Zupa z kalarepy
1h
Zupa krem szparagowo-ziemniaczana z szaszłykami z krewetek
35min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
1h
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1h
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Zupa krem z zielonych szparagów i szpinaku
50min
Zupa krem z pieczonego bakłażana i czosnku
1 godz. 40 min
Zupa krem z zielonych szparagów
30min
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40min
Pyry z gzikiem
1h
Sos holenderski
15 Min