Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g masła, pokrojonego na kawałki
- 50 g wody
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 3 żółtka
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2014.9 kJ / 481.6 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 33.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 303 mg
Alternatieve recepten
Sos z czerwonego wina
40min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Szafranowe risotto z pianką cukiniową i pudrem z boczku
5h 15 min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos pomarańczowy curry
5min
Kremowe aïoli na żółtkach
10min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min
Sos berneński
15min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Sos beszamelowy
15min
Sos waniliowy
10min