Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
3
łyżki rzeżuchy, bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
of 3 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji - 60 - 80 g rzodkiewki
- 200 g serka kremowego
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 365 kJ / 87.3 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 167.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z łososia
5 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Sos tatarski
5 min