Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
of 100 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki - 120 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego
- 100 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko, ugotowane na twardo
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 5 - 10 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego (ok. 1 pęczek)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 505 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min