
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 butternut pompoenen (ong. 800 g elk), overlangs doormidden gesneden en ontpit
- 2 el olijfolie
- 1 tl zout
- 200 g parelgerst
- 1 bos verse bladpeterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 300 g verse geitenkaas
- 50 g rozijnen
- 2 el pompoenpitten
- 1 verse rode chilipeper, overlangs doormidden gesneden, zonder zaadlijst en in fijne reepjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3106 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kalfsgebraad met chorizo en pastinaakpuree
1u. 15min
Rabarbertaart
55min
Herfstige rijst met curry
35min
Pompoenrisotto met spek
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
15min
Gemarineerde paprika's
Geen beoordelingen
55min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
1u. 25min