Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 2 - 3 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, coupés en morceaux (2 cm)
- 170 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
-
20 - 30
g de piments chipotle
of 20 - 30 g de piments jalapeño frais - 400 g de purée de tomates en conserve
- 100 g de concentré de tomate
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 1 ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de fond de viande maison
of 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide) - 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 2 c. à soupe de feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- 150 g de guacamole, pour servir
- 100 g de crème aigre, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 16.1 g
- Natrium
- 1490 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1h 20min
Porc au caramel
45min
Sous-vide magrets de canard
2h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Caramel liquide
25min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Bœuf Stroganoff
1h
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min.