
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 130 g de carotte coupée en morceaux
- 60 g de céleri-rave coupé en morceaux
-
25
g de persil frais les feuilles seulement
of 25 g de feuilles de céleri branche -
1
cube de bouillon de volaille
of 1 c. à café bombée de fond de volaille - 600 g d'escalopes de poulet coupées en lanières (5 x 2 cm)
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
- 30 g de farine
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 342 kcal / 1432 kJ
- Eiwitten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vezels
- 3.1 g