Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
(optioneel)
of 1 c. à café de paprika doux (optioneel) - 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Pot-au-feu
1h 40min
Couscous de poulet
40min
Bœuf carotte
1h 35 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Tomates farcies
50min
Sauté de veau Marengo
55min
Goulasch
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Blanquette de veau
1h
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Bœuf aux champignons
30min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min